Manifest del Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb motiu del Dia Mundial sense Tabac 2019

 a Esdeveniments, Institució

​​El Dia Mundial sense Tabac, promogut per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) des de 1988, aconsegueix centrar l’atenció general sobre el problema que representa el consum de tabac per a la salut pública.

Com sabeu, aquest esdeveniment anual, que se celebra avui dia 31 de maig, pretén informar la població sobre els perills que suposa el consum de tabac, la principal causa prevenible de defunció al món.

Un altre dels objectius d’aquesta celebració és protegir les generacions futures del consum de tabac, que actualment mata quasi sis milions de persones arreu del món, més de sis-centes mil de les quals són fumadores passives, segons fonts de l’OMS.

Enguany, la jornada se centra en el tabac i la salut pulmonar, amb l’objectiu de conscienciar sobre les conseqüències negatives que té el tabac per a la salut pulmonar de les persones.

La mesura més eficaç per millorar la salut pulmonar és, sens dubte, reduir el consum de tabac i l’exposició al fum ambiental del tabac.

En aquesta línia, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu continuarà apostant per afavorir actuacions concretes que es consolidin i s’integrin en el conjunt d’estratègies per a la prevenció i el control del tabaquisme.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search