Memòria 2012 del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució
Desprès de superar un període d’integració i adaptació al nou entorn i a la nova realitat del Parc Sanitari, el 2012 va ser un any marcat per la continuïtat del Pla d’Austeritat, establert amb anterioritat. Un pla necessari per poder assolir l’equilibri econòmic i la viabilitat de la nostra Institució.
Tot i la dificultat del moment, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu no s’atura i continua vetllant per oferir una assistència de qualitat, tant humana com tècnica, als nostres usuaris que són la nostra raó de ser. I aquest fet no seria possible sense l’esforç i el compromís de tots els professionals del Parc Sanitari.
Ara ha arribat el moment de donar a conèixer la Memòria 2012 del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, una memòria que recull el resum de les dades d’activitat més rellevants del centre i els fets més destacats que van marcar l’any 2012.
Tal i com ja es va fer amb la Memòria 2009-2011, i amb la intenció de ser respectuosos amb el medi ambient hem utilitzat tecnologies 2.0 en la realització d’aquesta. Podeu consultar la memòria fent clic sobre la imatge.

 

La propera setmana disposarem de la versió navegable, en format issu, per facilitar l’accés a aquells apartats que siguin més rellevants per a vosaltres.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search