Memòria 2022: el compromís amb les persones i el territori és el que ens fa progressar en el nostre camí

 a Colabora - ActualitatColabora, Institució

Us presentem la nostra memòria institucional anual, un recull de la feina feta pels professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu durant l’any 2022, amb la vocació de compromís constant amb la ciutadania i l’entorn que ens envolta.

Amb la vocació de ser un referent en l’atenció sanitària i social i el benestar de la ciutadania, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu continua avançant i progressant mogut pel compromís. El compromís amb l’atenció a les persones, sobretot, en situacions de vulnerabilitat, des del respecte pels valors, les preferències i les seves idees; el compromís amb els professionals en la seva cura, formació i reconeixement, acompanyant-los cada dia per garantir la millor atenció; el compromís amb els equips, amb el respecte al treball col·laboratiu de les diferents professions sanitàries d’acord amb la llarga tradició d’atenció interdisciplinar que té el Parc; i, finalment, el compromís amb el territori, el deute que tenim com a institució de donar una resposta assistencial equitativa a totes les persones del territori de la nostra influència.

Amb aquesta memòria, us presentem la tasca duta a terme el 2022, en què l’objectiu ha estat garantir la millor atenció a les persones i els municipis del territori des dels valors de l’Orde, l’hospitalitat, l’atenció integral, la qualitat, l’empatia i el respecte, al llarg de tota la vida de les persones.

En les següents pàgines us compartim un reflex de la nostra manera de fer, de cuidar i acompanyar, amb una perspectiva basada en una relació de confiança i col·laboració mútua, la llavor d’un treball que ha fet de Sant Joan de Déu un model de referència, i que no seria possible sense la implicació, el treball i l’esforç del conjunt de professionals, el voluntariat i totes les persones col·laboradores vinculades al Parc Sanitari.

Afrontem el futur amb il·lusió per continuar avançant al costat de les persones i encarant tots els reptes que es presentin.

Podeu consultar la Memòria Institucional 2022 en aquest enllaç.

Amb la intenció de ser respectuosos amb el medi ambient, no hem fet cap versió en paper d’aquesta memòria, i es pot consultar íntegrament en línia.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search