Menús amb Cor 2013

 a Institució
La campanya “Menús amb Cor”, que en aquest 2013 ha arribat a la seva novena edició, ha comptat en l’edició d’enguany amb la participació de quatre bloguers especialitzats en gastronomia. L’objectiu, elaborar un recull de receptes que promouen una dieta saludable per prevenir les malalties cardiovasculars, patologia que provoca la mort de 100.000 persones l’any a Espanya.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, fidel al seu compromís amb la salut de les persones, no ha faltat a aquesta cita de la mà del Dr. César Romero, Cap del Servei de Cardiologia del Parc Sanitari i membre de la Fundació Espanyola del Cor.
“El control dels factors de risc cardiovascular podrien prevenir fins a un 80% la incidència d’aquestes malalties. Per aquest motiu es recomana una dieta sana, la pràctica d’exercici i la reducció d’hàbits negatius com l’alcohol  i/o el tabac”, explica el Dr. Romero.
Alfonso López, Alma Obregón, Espe Saavedra i Nieves Soto són els quatre cuiners que s’han posat al servei de la salut cardiovascular per elaborar unes receptes senzilles i econòmiques.
Feu clic aquí per consultar les receptes
Per més informació, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search