Menús amb Cor 2014

 a Institució
Les malalties cardiovasculars continuen sent la principal causa de mort al nostre país. Per aquest motiu, la Fundació Espanyola del Cor conjuntament amb Nous de Califòrnia va posar en marxa la campanya “Menús amb Cor”.
A través d’aquesta campanya es pretenen promocionar hàbits saludables a l’hora de dinar per prevenir patologies cardiovasculars. Els xefs més prestigiosos del nostre país sempre han participat molt activament en aquesta campanya i han compartit les seves creacions culinàries amb més de 150.000 famílies.
En l’edició d’enguany i amb motiu del desè aniversari de “Menús amb Cor” s’han presentat les 50 receptes més cardiosaludables d’Espanya. Aquesta edició especial recopila les millors receptes de les edicions anteriors i, a més, presenta un menú dissenyat per l’equip de Cardiologia de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu encapçalat pel Dr. César Romero, Cap del Servei.
Per consultar el llibre de receptes podeu fer clic aquí
El desè aniversari de &quotMenús amb Cor&quot posa el seu punt i final demà dia 3 de desembre amb un sopar de gala que es celebrarà a la residència de l’Ambaixador d’Estats Units a Madrid i al que assistiran totes les persones implicades en aquest projecte.
Per més informació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search