Més de 10.500 € per a la Unitat de Trastorns de la Conducta Alimentària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu gràcies als supermercats del Club Valvi i Worldcoo

 a Institució, Projectes

A través de la solidaritat dels clients d’aquests establiments, s’ajudarà a tractar a persones que conviuen amb trastorns com l’anorèxia o la bulímia.

Una donació de 10.629,4 € que contribuirà a desenvolupar programes terapèutics per a noies i nois atesos a la Unitat de Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA) de la Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Aquesta campanya solidària, impulsada per la col·laboració entre els supermercats del Club Valvi, Worldcoo i l’Obra Social Sant Joan de Déu, ha aconseguit fons mitjançant l’arrodoniment en l’import de les compres amb targeta de crèdit dels clients durant els mesos de desembre i gener.

Una iniciativa en favor de persones joves ateses al Parc Sanitari

Aquest dimarts s’ha dut a terme l’entrega del xec solidari en un acte a la Unitat de Trastorns de la Conducta Alimentària, situada al carrer de Numància de Barcelona. Un dispositiu on s’atenen noies i nois adolescents i joves diagnosticats amb trastorns com l’anorèxia o la bulímia.

Aquests trastorns tenen un alt índex de mortalitat, d’un 5%, mentre que un 85% dels casos que reben tractament especialitzat es recuperen plenament, i s’ha vist que quan abans es detecten hi ha més probabilitats d’èxit en aquesta recuperació. És per aquest motiu que la solidaritat rebuda pels supermercats adherits al Club Valvi i Worldcoo posa un gra de sorra per prevenir aquests problemes de salut que apareixen sobretot en edats primerenques.

Col·laboració activa amb empreses

Aquesta campanya solidària és un exemple més de com les empreses poden establir aliances amb l’Obra Social Sant Joan de Déu. En aquest sentit, aquelles organitzacions que s’hi vinculen, contribueixen a afavorir el benestar, la qualitat de vida i la salut mental de persones que es troben en situacions de vulnerabilitat.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search