Més de 200 persones vinculades al Parc Sanitari units per la solidaritat

 a Institució
La 3a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va ser tot un èxit participatiu. Més de 200 persones, entre professionals, voluntaris i col·laboradors del Parc, no van voler faltar a aquesta cita solidària celebrada a l’Hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet de Llobregat.
La 3a Nit Solidària del Parc Sanitari, organitzada per l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc (delegació de Juan Ciudad ONGD), va estar plena de moments emotius. Ja a l’inici, va haver-hi un record en memòria de totes aquelles persones vinculades a la nostra institució que ens han dit adéu al llarg d’aquest any.
La principal novetat d’enguany va ser que els assistents a aquesta cita solidària van escollir el projecte destinatari de la recaptació. Hi havia quatre candidats:
            1. Remodelació de l’Hospital Psiquiàtric Sant Joan de Déu. Cochabamba (Bolivia).
            2. Ajudes socials a usuaris i usuàries del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
            3. &quotReencontrarse con el otro&quot. Unitat Terapèutica Justícia Juvenil. Parc Sanitari.
            4. Procés de formació i suport clínic per a l’Hospital Cristo de las Amèricas de Sucre  (Bolívia).
Cada un d’aquests projectes va gaudir d’un espai de temps per ser presentat i defensat per persones de referència dels mateixos.
Isabel Grimal, Directora d’Infermeria del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, va ser l’encarregada d’anunciar el projecte guanyador: “Ajudes socials a usuaris i usuàries del Parc Sanitari Sant Joan de Déu”.
També va haver-hi lloc pel premi Solidaritat 2014, premi que aquest any ha volgut retre homenatge al Germà Francisco Vallejos i el seu equip de col·laboradors. Va ser un moment especialment emotiu donada la llarga trajectòria del Germà Vallejos demanant i enviant aliments i material sanitari per a tots els centres que Sant Joan de Déu té en els països més desfavorits.
Durant el sopar, els assistents van poder gaudir de l’actuació del grup &quotHermanos Juan&quot, integrat per professionals de l’Hospital Matern-Infantil d’Esplugues i del Parc Sanitari i van poder participar en sortejos de premis promoguts per empreses col·laboradores en aquest acte.
El punt i final a aquesta trobada solidària el va posar Discomòbil Barcelona
Un any més, gràcies a tots per la vostra solidaritat i fins l’any vinent!
Fotografies realitzades i cedides per José Coca.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search