Neix el butlletí informatiu ‘Parc Solidari’

 a Institució

Aquesta nova publicació reflecteix la dimensió solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, una de les màximes expressions dels valors de l’organització en favor de les persones en situació de vulnerabilitat.

Molts professionals, persones ateses, voluntaris i col·laboradors del Parc Sanitari estan implicats a promoure la vessant solidària de la institució. Són moltes i diverses les tasques i activitats que es duen a terme per acollir i acompanyar les persones més desafavorides de la societat. Per compartir tots aquests projectes, veu la llum Parc Solidari, un butlletí informatiu que es publicarà, inicialment, tres cops l’any.

En aquesta nova publicació es donaran a conèixer projectes i campanyes solidàries específiques, s’informarà de la situació dels diversos agermanaments de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu i hi haurà una entrevista que s’articularà al voltant d’un tema concret, entre altres continguts.

Sota el nom “La solidaritat ha vingut per quedar-se”, en aquest primer número de Parc Solidari tres persones clau de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu parlen de solidaritat: el Germà Eduardo Ribes, responsable de Cooperació Internacional; Inma Merino, coordinadora del Voluntariat Provincial; i Oriol Bota, director de l’Obra Social.

En aquesta primera edició també hi ha espai per als habitatges socials de la Unitat Terapèutica de Justícia Juvenil Els Til·lers; el projecte #educaSJD, que transmet la tasca de Solidaritat Sant Joan de Déu en centres educatius; la nova web Batecs, adreçada a promoure la sensibilització ciutadana al voltant de situacions de vulnerabilitat i exclusió social; o l’Espai Familiar, un servei dedicat a humanitzar la trobada familiar entre fills i pares ingressats en una unitat d’hospitalització psiquiàtrica. El primer número del butlletí ja està disponible aquí.

La publicació Parc Solidari està oberta a la ciutadania i tothom hi pot participar, elaborant notícies, així com altres comunicacions i novetats. Per fer-ho, cal adreçar-se a voluntariat@pssjd.org.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search