Neix El Llibret Tenir un fill al Parc Sanitari, un espai informatiu diferent

 a Institució
Ara sí! Després de mesos d’intensa feina tenim el plaer de presentar-vos el Llibret Tenir un fill al Parc Sanitari.
Contribuir a una experiència diferent, inoblidable, aquest és l’objectiu. Un objectiu comú i global de l’Àrea Maternal del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Un compromís amb els pares que han decidit que aquesta nova etapa de les seves vides comenci a la nostra institució.
Es tracta d’una guia inèdita, que recull informació rellevant sobre el procés d’embaràs, part i puerperi. Adequada als nous entorns 2.0, es presenta en format digital, de gran accessibilitat i que permet fer una lectura no lineal amb un recorregut personalitzat en base als propis interessos de la persona que el consulta.
Incorpora consells dietètics, informacions de cura a la unitat maternal, consells a l’alta, vídeos amb exercicis físics per realitzar durant l’embaràs… I molt més.
Els autors d’aquesta obra han estat diferents professionals del Servei de Ginecologia i Obstetrícia, en col·laboració amb pediatres, nutricionistes i fisioterapeutes del Parc Sanitari.
Desitgem que el llibret resulti una eina d’utilitat per als futurs pares, que serveixi com a complement a la informació que ja ofereixen de forma verbal els nostres professionals.
Per consultar el llibret en versió català, podeu fer clic aquí
Per consultar el llibret en versió castellana, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search