Neix la primera trobada “Horitzons”, que vehicularà temes d’art, salut mental i comunitat

 a Institució

La primera Trobada HORITZONS: art, salut mental i comunitat, organitzada per Torrents d’Art, el  programa d’art i comunitat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu,  tindrà lloc el proper dia 12 de maig de 2017 a l’Auditori del Parc Sanitari.

Les trobades HORITZONS neixen amb la voluntat d’esdevenir una cita anual amb l’objectiu d’aportar un espai de reflexió i de diàleg al voltant de les arts, la salut mental i la comunitat.

Aquesta primera cita proporcionarà un inicial  punt de trobada amb la voluntat d’erigir-se,  en les següents edicions, en un referent d’intercanvi de mirades, sabers i estratègies entre els professionals del Parc Sanitari i d’altres entitats, instucions, etc. vinculades a l’art i/o a la salut mental.

 

En aquesta primera edició, comptarem amb un padrí d’excepció, Alberto Sava qui, des de Buenos Aires, ens aproximarà a un projecte artístic amb més de 30 anys de recorregut: “El Frente de artistas del Borda.”

 

Ens acompanyarà també Martín Correa-Urquiza, fundador i coordinador de l’associació socio cultural Ràdio Nikosia, projecte reconegut amb més de 14 premis.

 

Si voleu descarregar-vos el programa de la trobada Horitzons en format PDF, podeu fer clic aquí.​
Si el preferiu en versió digital, el trobareu en aquest enllaç.
Els 10 euros de cost de la trobada Horitzons us permetrà gaudir del dinar-intercanvi i del material de la trobada. Per formalitzar la ins​​​cripció, ho podeu fer mitjançant aquest enllaç.
Us recordem que els beneficis d’aquesta primera trobada es destinaran a programes solidaris vinculats amb el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.​

 

​​

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search