Neix la Xarxa de Voluntariat de Sant Boi

 a Institució
​Neix la Xarxa de Voluntariat de Sant Boi, una iniciativa d’entitats i organismes locals que vol promocionar el voluntariat a la localitat santboiana.
La Xarxa de Voluntariat es presentarà el proper dimarts 20 de gener a les 18.30 hores a Can Massallera (c/Mallorca, 30 – al costat de la Plaça Catalunya de Sant Boi).
El voluntariat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu som promotors d’aquesta xarxa donat que una de les nostres premisses, i de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, és treballar amb els altres donat que ens fa més humans i solidaris.
L’acte comptarà amb la ponència d’Inmaculada Merino Jiménez, Responsable Provincial de Voluntariat de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu que ens ajudarà a conèixer més a fons el voluntariat: què és i què no és, en quin punt estem i cap a on anem. Posteriorment hi haurà un torn obert de precs i preguntes i es conclourà l’acte amb la presentació del web de la Xarxa, un punt de Voluntariat Virtual que vol col·laborar en la difusió de les oportunitats existents a la nostra ciutat.
L’acte comptarà també amb la presència de Lluïsa Moret, alcaldessa de la ciutat, que donarà la benvinguda als/les assistents. Les entitats impulsores de la Xarxa, volem convidar a la ciutadania a conèixer més a fons aquesta iniciativa.
Us esperem!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search