Neix la Xarxa de Voluntariat de Sant Boi

 a Institució
​Neix la Xarxa de Voluntariat de Sant Boi, una iniciativa d’entitats i organismes locals que vol promocionar el voluntariat a la localitat santboiana.
La Xarxa de Voluntariat es presentarà el proper dimarts 20 de gener a les 18.30 hores a Can Massallera (c/Mallorca, 30 – al costat de la Plaça Catalunya de Sant Boi).
El voluntariat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu som promotors d’aquesta xarxa donat que una de les nostres premisses, i de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, és treballar amb els altres donat que ens fa més humans i solidaris.
L’acte comptarà amb la ponència d’Inmaculada Merino Jiménez, Responsable Provincial de Voluntariat de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu que ens ajudarà a conèixer més a fons el voluntariat: què és i què no és, en quin punt estem i cap a on anem. Posteriorment hi haurà un torn obert de precs i preguntes i es conclourà l’acte amb la presentació del web de la Xarxa, un punt de Voluntariat Virtual que vol col·laborar en la difusió de les oportunitats existents a la nostra ciutat.
L’acte comptarà també amb la presència de Lluïsa Moret, alcaldessa de la ciutat, que donarà la benvinguda als/les assistents. Les entitats impulsores de la Xarxa, volem convidar a la ciutadania a conèixer més a fons aquesta iniciativa.
Us esperem!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search