Neix l’Escola de Cuidadors

 a Institució
​L’Escola de Cuidadors del Parc Sanitari Sant Joan de Déu neix amb el propòsit d’aportar les eines necessàries per facilitar la tasca del cuidador i donar resposta a les preguntes més freqüents que sorgeixen al voltant d’una malaltia.
Es tracta d’un espai de participació en el que els professionals i cuidadors interactuen, trobant un punt d’intercanvi d’experiències i de reflexió.
La primera sessió de l’”Escola de Cuidadors, maneig de persones amb demència”, es portarà a terme el proper divendres dia 1 de juliol a les 9.30 hores. Per més informació i poder assistir podeu adreçar-vos al Punt d’Informació de l’Hospital General.
En aquesta trobada, la malaltia de l’Alzheimer serà la gran protagonista donat que és una malaltia que té un gran impacte a la nostra societat, que genera una gran discapacitat i dependència i on el tractament ha d’estar fonamentat en el recolzament al pacient, però també al cuidador.
La informació sobre els símptomes, l’evolució de la malaltia i el seu maneig són fonamentals per a que el cuidador pugui portar a terme la seva tasca en les diferents fases del procés.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search