Neix l’Escola de Cuidadors

 a Institució
​L’Escola de Cuidadors del Parc Sanitari Sant Joan de Déu neix amb el propòsit d’aportar les eines necessàries per facilitar la tasca del cuidador i donar resposta a les preguntes més freqüents que sorgeixen al voltant d’una malaltia.
Es tracta d’un espai de participació en el que els professionals i cuidadors interactuen, trobant un punt d’intercanvi d’experiències i de reflexió.
La primera sessió de l’”Escola de Cuidadors, maneig de persones amb demència”, es portarà a terme el proper divendres dia 1 de juliol a les 9.30 hores. Per més informació i poder assistir podeu adreçar-vos al Punt d’Informació de l’Hospital General.
En aquesta trobada, la malaltia de l’Alzheimer serà la gran protagonista donat que és una malaltia que té un gran impacte a la nostra societat, que genera una gran discapacitat i dependència i on el tractament ha d’estar fonamentat en el recolzament al pacient, però també al cuidador.
La informació sobre els símptomes, l’evolució de la malaltia i el seu maneig són fonamentals per a que el cuidador pugui portar a terme la seva tasca en les diferents fases del procés.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search