Nit Solidària – Ajudes socials a usuaris i usuàries del Parc Sanitari

 a Institució
Fa uns dies us anunciàvem que la 3a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu es portarà a terme divendres 6 de juny de 2014.
La novetat de l’edició d’aquest any és que la recaptació d’aquest sopar solidari, organitzat per l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari, es destinarà a un projecte solidari que serà escollit pels assistents al mateix sopar.
A continuació us presentem el 2on dels projectes candidats a rebre aquesta ajuda solidària: les ajudes socials a usuaris i usuàries del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
En el cas de les persones que pateixen trastorns mentals greus, la millora de la malaltia estarà directament relacionada amb la qualitat de vida dels pacients i les seves famílies, i per suposat amb la cobertura de les necessitats bàsiques de la persona.
Atesa la situació de crisi actual, les persones més febles pateixen més intensament les seves conseqüències. Per aquest motiu, l’any 2010 es posa en marxa una comissió d’ajuts econòmics per poder cobrir les necessitats que presenten els usuaris i usuàries del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, en especial aquelles que no estan cobertes per les administracions públiques i que poden comportar un risc personal i/o social per la vida de les persones.
L’objectiu és poder potenciar la dignitat de la persona perquè pugui desenvolupar tot el seu potencial.
Per més informació respecte la 3a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search