Nit Solidària – Procés de formació i suport clínic per a l’Hospital Cristo de las Américas de Sucrte (Bolívia)

 a Institució
Fa uns dies us anunciàvem que la 3a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu es portarà a terme divendres 6 de juny de 2014.
La novetat de l’edició d’aquest any és que la recaptació d’aquest sopar solidari, organitzat per l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari, es destinarà a un projecte solidari que serà escollit pels assistents al mateix sopar.
A continuació us presentem el 4t dels projectes candidats a rebre aquesta ajuda solidària: Procés de formació i suport clínic per a l’Hospital Cristo de las Américas de Sucrte (Bolívia)
 
L’any 2012 es porta a terme l’agermanament i ara s’han iniciat dos projectes que van units amb un mateix objectiu. Un és el de suport clínic i formació per als metges de l’hospital mitjançant l’exposició de casos clínics i conferències on line. L’altre és de formació d’infermeria mitjançant cursos presencials cada any i formació on line amb durada fins el 2016.
L’objectiu és actualitzar els coneixements dels professionals de l’hospital i acompanyar-los en la millora de la pràctica diària, posant al seu abast els coneixements de metges i infermers/eres del Parc Sanitari.
Per més informació respecte la 3a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search