Nit Solidària – “Reencontrarse en el otro”. Unitat Terapèutica Justícia Juvenil.

 a Institució
Fa uns dies us anunciàvem que la 3a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu es portarà a terme divendres 6 de juny de 2014.
La novetat de l’edició d’aquest any és que la recaptació d’aquest sopar solidari, organitzat per l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari, es destinarà a un projecte solidari que serà escollit pels assistents al mateix sopar.
A continuació us presentem el 3er dels projectes candidats a rebre aquesta ajuda solidària: “Reencontrarse en el otro“. Unitat Terapèutica Justícia Juvenil. Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
 
Aquest projecte pretén apropar als joves en procés de rehabilitació de patologia additiva a joves estudiants de secundària de la seva mateixa edat que estan exposats a aquesta problemàtica social. Tot potenciant el valor de l’hospitalitat, la trobada permet compartir experiències i informació, comunicar vivències personals i fomentar l’aprenentatge des d’un grup d’iguals.
Els dos grups de joves es veuen reflectits en l’altre, ja sigui prenent referència positiva d’una adolescència sana o aprenent de les errades que poden portar-los a un consum de tòxics.
Per més informació respecte la 3a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search