Nit Solidària – Remodelació de l’Hospital Psiquiàtric Cochabamba (Bolívia)

 a Institució
Fa uns dies us anunciàvem que la 3a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu es portarà a terme divendres 6 de juny de 2014.
La novetat de l’edició d’aquest any és que la recaptació d’aquest sopar solidari, organitzat per l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari, es destinarà a un projecte solidari que serà escollit pels assistents al mateix sopar.
A continuació us presentem el 1r dels projectes candidats a rebre aquesta ajuda solidària: la remodelació de l’Hospital Psiquiàtric Sant Joan de Déu de Cochabamba (Bolívia).
Es tracta de la renovació de l’Institut Psiquiàtric San Joan de Déu de Cochabamba: Unitats de Dones i Infantils (Psicopedagògocs). S’emmarquen en els esforços per millorar la qualitat dels serveis i complir amb les normatives actuals de salut per acreditar-se com a Hospital de Tercer Nivell.
L’edifici destinat als ingressos de les dones data dels inicis del centre i, per tant, cal una remodelació i adaptació de les instal·lacions per donar servei a més de 4.000 dones l’any.
El centre no té una Unitat Psicopedagògica i els nens amb una malaltia mental, hores d’ara, s’han de desplaçar al centre de la ciutat de Sucre (a 363 quilòmetres de distància, més de 5 hores i mitja de viatge per carretera) per ser tractats. Molts pares de família no tenen les condicions socio-econòmiques per poder realitzar els tràmits o viatges necessaris.
Entre tots, podem!!
Per més informació respecte la 3a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search