No et congelis i actua: Tapa’t

 a Institució
Al 2008 es van comptabilitzar, només a la ciutat de Barcelona, prop de 1.800 persones que cada nit dormien als carrers de la ciutat… Degut a la dificultat d’accés al mercat laboral i a la vivenda, s’estima que la població sense llar ha crescut considerablement. A això s’ha de sumar que el creixement de places residencials en serveis socials que donen cobertura a aquesta necessitat pràcticament s’ha aturat.
En aquest context, va néixer l’any 2009 la campanya “Tapa’t” per tal de donar suport en dos aspectes:
  • La captació de fons i/o sacs de dormir.
  • Lliurament d’aquests sacs a entitats i/o persones que ho necessiten.
“Tapa’t” vol donar una atenció puntual i pal·liativa a persones que no tenen sostre en un àmbit que afecta directament al seu estat de salut i a la seva expectativa de supervivència al carrer.
Des de Sant Joan de Déu – Serveis Socials Barcelona us convidem a tots a participar en aquesta iniciativa on col·laboren, a banda del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat i l’Escola Universitària d’Infermeria – Centre Docent Sant Joan de Déu d’Esplugues.
Podeu contribuir amb l’aportació de sacs de dormir i/o mantes (en bon estat). En el cas del Parc Sanitari Sant Joan de Déu el lloc de recollida d’aquests sacs és:
  • Punt d’Informació Hospital General
     (Camí Vell de la Colònia, nº 25 – Sant Boi de Llobregat)
  • Punt d’Informació Picasso (situat a l’Edifici Sant Joan de Déu)
     (Carrer Picasso, nº 12  – Sant Boi de Llobregat)
  • Punt d’Informació Sant Joan de Déu – Numància
     (Carrer Numància, nº  7-13  – Barcelona)
Teniu temps de fer les vostres aportacions fins el proper 12 de desembre. El seu posterior lliurament es realitzarà durant les últimes setmanes de desembre o primeres de gener en centres que, com Sant Joan de Déu – Serveis Socials Barcelona, treballen amb persones sense llar però més especialitzats en buscar i atendre a aquelles persones que dormen al carrer.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search