No et congelis i actua: Tapa’t

 a Institució
Al 2008 es van comptabilitzar, només a la ciutat de Barcelona, prop de 1.800 persones que cada nit dormien als carrers de la ciutat… Degut a la dificultat d’accés al mercat laboral i a la vivenda, s’estima que la població sense llar ha crescut considerablement. A això s’ha de sumar que el creixement de places residencials en serveis socials que donen cobertura a aquesta necessitat pràcticament s’ha aturat.
En aquest context, va néixer l’any 2009 la campanya “Tapa’t” per tal de donar suport en dos aspectes:
  • La captació de fons i/o sacs de dormir.
  • Lliurament d’aquests sacs a entitats i/o persones que ho necessiten.
“Tapa’t” vol donar una atenció puntual i pal·liativa a persones que no tenen sostre en un àmbit que afecta directament al seu estat de salut i a la seva expectativa de supervivència al carrer.
Des de Sant Joan de Déu – Serveis Socials Barcelona us convidem a tots a participar en aquesta iniciativa on col·laboren, a banda del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat i l’Escola Universitària d’Infermeria – Centre Docent Sant Joan de Déu d’Esplugues.
Podeu contribuir amb l’aportació de sacs de dormir i/o mantes (en bon estat). En el cas del Parc Sanitari Sant Joan de Déu el lloc de recollida d’aquests sacs és:
  • Punt d’Informació Hospital General
     (Camí Vell de la Colònia, nº 25 – Sant Boi de Llobregat)
  • Punt d’Informació Picasso (situat a l’Edifici Sant Joan de Déu)
     (Carrer Picasso, nº 12  – Sant Boi de Llobregat)
  • Punt d’Informació Sant Joan de Déu – Numància
     (Carrer Numància, nº  7-13  – Barcelona)
Teniu temps de fer les vostres aportacions fins el proper 12 de desembre. El seu posterior lliurament es realitzarà durant les últimes setmanes de desembre o primeres de gener en centres que, com Sant Joan de Déu – Serveis Socials Barcelona, treballen amb persones sense llar però més especialitzats en buscar i atendre a aquelles persones que dormen al carrer.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search