Nou de cada deu persones tornarien a visitar-se en el nostre Servei d’Urgències

 a Institució
Els nostres usuaris i usuàries del Servei d’Urgències del Parc Sanitari han puntuat amb un notable el servei rebut durant el 2013. La metodologia emprada pel Departament de Salut és contrastada, validada i supervisada pel Centre d’Estudis d’Opinió de Catalunya. Per a l’avaluació d’aquesta línia de servei, s’han realitzat 5.061 enquestes telefòniques arreu de Catalunya, sent la nostra mostra un total de 100 persones enquestades.
 
La satisfacció amb el servei rebut s’ha analitzat des de la consideració d’un conjunt de variables, en molts casos comuns a altres línies de servei, com són l’accessibilitat, el tracte dels professionals, la informació, la confortabilitat i altres elements d’organització.
 
Aspectes com el tracte del personal, el temps de dedicació, la informació coherent, el respecte a la intimitat,  la comoditat als boxes i la sensació d’estar en bones mans han rebut unes valoracions molt altes al nostre centre, amb resultats per sobre del llindar de l’excel·lència (90%).
 
D’altra banda, aspectes com la informació sobre el temps d’espera, la sol·licitud de permís per informar als familiars o la comoditat a la sala d’espera, han rebut valoracions més baixes, no arribant en alguns casos al 50% de respostes positives.
 
Els resultats obtinguts ens demostren que proporcionem una atenció de qualitat als nostres usuaris/es, que només es fa possible gràcies a l’esforç i a la dedicació diària de tots els/les professionals de la nostra institució.
 
També, però, ens ha permès identificar àrees de millora, i és per aquest motiu que s’ha creat un grup format per personal del Servei d’Urgències i de l’Oficina d’Atenció a l’Usuari, que està treballant en diverses estratègies que ens facin incrementar el nivell de satisfacció dels nostres ciutadans/es.
 
Les accions estan relacionades amb la informació d’acollida del servei, amb la conscienciació de la població sobre el correcte ús dels recursos sanitaris i amb la interrelació dels diferents dispositius d’atenció directa (personal mèdic, d’infermeria, d’admissions i atenció al client).
 
L’objectiu, doncs, és continuar treballant dia a dia per millorar la nostra manera de fer i poder oferir la màxima qualitat assistencial i humana possible. 
 
 
Per consultar l’informe complet de resultats fes clic aquí
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search