Nursing Research Challenge, un projecte innovador que impulsarà la recerca liderada per infermeres

 a Colabora - ActualitatColabora, infermeria, Recerca

La detecció del talent, la formació, la difusió del coneixement, els recursos destinats, el foment de la recerca en equips multidisciplinaris i multicèntrics i la incorporació de la perspectiva del pacient, són els principals eixos d’aquest projecte.

Infermeria i innovació són dos conceptes inseparables i és que oferir una atenció de la màxima qualitat i que s’adapti constantment a les necessitats de les persones no és fàcil i la recerca és fonamental per aconseguir-ho. No és un camí senzill per la falta de temps, informació i inversió econòmica, però el col·lectiu d’infermeria és conscient de la seva importància i fruit d’això neix el projecte Nursing Research Challange (NRC).

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu és una de les 15 institucions sanitàries que han estat seleccionades per a formar part inicialment d’aquest projecte impulsat per l’Associació Nacional de Directius d’Infermeria (ANDE). D’un total de 52 candidatures presentades, la del Parc Sanitari ha estat una de les millors valorades quedant en vuitena posició gràcies al compromís que es té amb la investigació des del mateix nucli de recerca infermer del Parc Sanitari SUD i de la resta del conjunt de professionals de la institució.

El gran repte durant els següents quatre anys és consolidar el projecte Nursing Research Challange, establir una xarxa de treball conjunta i crear noves idees que fomentin una recerca infermera de la màxima qualitat.

 

Nursing Research Challange

Es tracta d’un pla d’innovació i gestió que impulsarà la recerca infermera dins de les organitzacions sanitàries i sociosanitàries, que donarà visibilitat als projectes que ja s’estan desenvolupant i que permetrà establir aliances i acords de col·laboració. Nursing Research Challange consta de sis eixos estratègics: la detecció del talent, la formació, la difusió del coneixement, el foment de la recerca en equips multidisciplinaris i multicèntrics, la incorporació de la perspectiva del pacient i els recursos destinats a la recerca infermera.

Per a més informació, podeu fer clic en el següent enllaç.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search