Obrim una finestra a la solidaritat del Parc

 a Colabora - SabiesQue

L’Hospitalitat és el valor principal del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i porta, intrínseca, la solidaritat, un element identitari, lligat a l’ADN Sant Joan de Déu.

Així mateix, la solidaritat és també una àrea amb identitat pròpia dins l’estructura del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, una direcció orientada a materialitzar i fer tangibles activitats i iniciatives impulsades i participades per professionals, on es desenvolupen projectes d’índole molt diversa: assistencials, de recerca, en resposta a emergències socials, vinculats a l’art, a l’esport i la inclusió, o projectes de cooperació internacional, entre d’altres.

En definitiva, un treball en xarxa amb la participació de tots els agents de la comunitat i des de la perspectiva de la corresponsabilitat i el compromís mutu, pilars sobre els quals recolzem la nostra tasca diària.

Sota el lema “La solidaritat ens mou”, la nova secció ‘Col·labora’ ubicada a la web corporativa del Parc Sanitari Sant Joan de Déu vol esdevenir una finestra virtual pensada per donar a conèixer tots aquests projectes d’especial interès pel seu impacte positiu en l’entorn i la societat.

Col·labora neix, també, com a mostra de reconeixement per a tots els professionals, voluntariat, entitats i empreses que fan possible que la solidaritat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu continuï endavant, en forma de temps altruista, de recursos i de donatius. Una porta oberta al món de reflexions compartides.

A totes les persones que ho feu possible, moltes gràcies!

A totes les persones que avui us endinseu en la solidaritat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, benvingudes!

José Luís Argudo
Director de Desenvolupament Solidari i Cooperació del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search