Omplim de música el Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Esdeveniments

Torrents d’Art tornarà a omplir de música els jardins del recinte demà divendres dia 15 de juny de 2018. El programa Torrents d’Art té com a objectiu facilitar la integració i la lluita contra l’estigma de persones amb problemes de salut mental a través de l’art i la cultura.

Torrents d’Art, el programa d’art i comunitat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, junt amb el servei de musicoterapeutes, ompliran de música els jardins del recinte demà divendres dia 15 de juny de 2018.

De 9.45 a 14.30 hores del migdia, grans i petits podran gaudir de diversos tallers i intervencions musicals.

Amb l’objectiu de facilitar la integració i la lluita contra l’estigma de persones amb problemes de salut mental a través de l’art i la cultura, els jardins s’ompliran de música a través de múltiples tallers i activitats on art i salut es donaran la mà. A continuació us detallem l’agenda d’activitats prevista per aquest divendres:

  • 9.45 hores: presentació musical de l’Escola Molí Nou a l’Auditori.
  • De 10 a 11 hores: concerts de petit format pels jardins del Parc Sanitari.
  • D’11 a 12.30 hores: dos torns d’un taller de percussió corporal, harmònica per a tothom, instruments de percussió i karaoke en directe.
  • 12.30 hores: cercle de percussió per a tothom.
  • 13.30 hores: concerts de petit format pels jardins del Parc Sanitari.

Totes les activitats són gratuïtes però cal inscripció prèvia. Podeu realitzar la inscripció fent clic aquí amb Google Chrome.

L’abordatge innovador de Torrents d’Art

El programa Torrents d’Art, recolzat per la Fundació Suñol i la Fundació Glòria Soler, va sorgir l’any 2001 a manera d’experiència col·laborativa amb el Museu de Sant Boi de Llobregat. La iniciativa es va emprendre per facilitar la integració i la lluita contra l’estigma de persones amb problemes de salut mental a través de l’art i la cultura.

En aquest sentit, el projecte estableix un marc de diàleg entre art, salut i comunitat amb la finalitat última d’apoderar a la ciutadania en el ple exercici del dret a participar de la creació cultural a través de l’art, entès aquest com a promotor de l’autonomia personal i de la salut.

En termes més específics, i en relació a l’anterior, un dels objectius generals del projecte és la creació d’un espai de referència cultural i públic on l’art i la creació artística esdevinguin en un vehicle d’integració, inclusió, apoderament i foment de la salut amb el focus posat en els processos artístics d’anàlisis, reflexió, creació i experimentació.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search