Omplim el Parc de Música, una cita del Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb l’art i la cultura

 a Esdeveniments

​Durant aquest mes de juny, torna Omplim el Parc de Música, una cita amb l’art i la cultura del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Dins del marc de Torrents d’Art, el programa d’art i comunitat de l’organització, i juntament amb el servei de musicoterapeutes, se celebraran tallers creatius i actuacions per a tota la família.

En aquesta tercera edició d’Omplim el Parc de Música, el recinte del Parc Sanitari a Sant Boi acollirà, entre altres activitats, tallers musicals i un concert d’orgue a l’església, a càrrec de Bernat Bailbe, organista titular de Sant Felip Neri i de la Basílica dels Sants Just i Pastor de Barcelona.

El programa també s’estén a altres espais més enllà del recinte del Parc Sanitari, com ara a Brians 1, on se celebrarà un concert del cor Apropa Cultura; Vilanova i la Geltrú, amb un cercle de percussió, o la Sala Barts de Barcelona, on tindrà lloc el concert de final de curs de Xamfrà, el Centre de Música i Escena del Raval per la inclusió social.

Si voleu consultar el programa complet d’activitats, feu clic aquí.

Podeu conèixer una mica més Omplim el Parc de Música visualitzant aquest vídeo (cal obrir l’enllaç amb el navegador Google Chrome).

L'abordatge innovador de Torrents d'Art

El programa Torrents d’Art, que compta amb el suport de la Fundació Suñol i la Fundació Glòria Soler, va néixer l’any 2001 com una experiència col·laborativa amb el Museu de Sant Boi de Llobregat. La iniciativa es va emprendre per facilitar la integració i la lluita contra l’estigma de persones amb problemes de salut mental a través de l’art i la cultura.

En aquest sentit, el projecte estableix un marc de diàleg entre art, salut i comunitat, amb la finalitat última d’apoderar la ciutadania en el ple exercici del dret a participar en la creació cultural a través de l’art, entenent-lo com a promotor de l’autonomia personal i de la salut.

En termes més específics, i en relació amb l’argument anterior, un dels objectius generals del projecte és la creació d’un espai de referència cultural i públic on l’art i la creació artística esdevinguin en un vehicle d’integració, inclusió, apoderament i foment de la salut amb el focus posat en els processos artístics d’anàlisi, reflexió, creació i experimentació.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search