El Parc Sanitari Sant Joan de Déu celebra el seu Festival de Nadal

 a Esdeveniments

​El germà Santiago Ruiz va presidir un Festival que va estar dirigit i conduit a la perfecció. Va estructurar-se en blocs de fotografies intercalats amb Nadales. A les fotografies exposades vam poder veure els diferents actes que els usuaris han realitzat al llarg de tot el 2010: Carnaval, Sant Joan, Sant Jordi… Però no només el usuaris van ser protagonistes. Els voluntaris, que juguen un paper molt important en el dia a dia del Parc, també van veure reconeguda la seva tasca amb un bloc especial dedicats a ells.

El moment més esperat, però, va ser el lliurament de premis del Concurs de Pessebres 2010. La decisió final no va ser gens fàcil donat el gran nivell de totes les exposicions. La relació de guanyadors és la següent:

Premis d’Àrea:
Àrea de Discapacitat Intel·lectual: UHEDI
Àrea Sociosanitària: Pujadas
Centres Externs de Salut Mental: Centre de Dia d’Esplugues
Àrea d’Hospitalització Salut Mental: Hospitalització Parcial

Millors pessebres globals:
1r Premi: Menni (dotació econòmica de 200 euros)
2n Premi: Sant Carles 1 (dotació econòmica de 100 euros)
3r Premi: Brians 2 (dotació econòmica de 50 euros)

A més, l’equip de Traumatologia en torn de tarda de la sisena planta de l’Hospital General va endur-se una menció especial com “a millor iniciativa d’hospitalitat nadalenca”.

El punt i final de luxe del Festival de Nadal el va posar una Xocolatada amb Melindros que va ser molt ben rebuda per tots els assistents.

S’ha de destacar la gran tasca de tots els organitzadors del Festiva i el suport del personal de cafeteria del Parc i l’equip tècnic del Centre Social. Destacada presència també del Servei Prelaboral que va preparar un regal que va tenir molt d’èxit entre tots els assistents: una Flor de Pasqua, la tradicional planta de Nadal.

Enhorabona a tots i fins l’any vinent!

Darreres notícies

Escriu un comentari

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search