Patges Reials, balls i somriures

 a Institució
​Tots sabem que cada 5 de gener a la nit fins ben entrada la matinada del dia 6, és una nit màgica, on petits i grans, vivim emocions extraordinàries provocades per aquell regal desitjat que ha estat escoltat per SES Majestats els Reis Mags de l’Orient.
Però abans de que els nostres desitjos es puguin fer realitat, els tres Patges Reials, un per cada Rei Mag, han de recollir totes les nostres cartes. El 3 de gener ha estat el torn del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
La il·lusió, la sorpresa, el ball, l’alegria i l’entusiasme han estat els protagonistes…
Uns Patges Reials que han recorregut gairebé tots els carrers del recinte i han visitat l’Hospital General i les Clíniques de Sant Ricard, Sant Agustí i Sant Joan Grande mentre saludaven, atenien peticions i repartien caramels i xocolatines a usuaris, professionals i ciutadans. Els acompanyaven els joves de la Batuka de Sant Boi &quotBatukats de l’ala&quot que entre cop de tambor i pandereta arrencaven moviments de tots els seguidors. Una Cabuda, que entre xocades de mans i abraçades, rebia el més preuat dels tresors: el somriure.
També s’ha omplert l’arbre dels desitjos, que carregat de targetes d’il·lusions, reflecteix el que aquests dies es viu.
És veritat que una imatge val més que mil paraules encara que aquestes siguin d’agraiment, tanmateix, a tots els que feu que aquests moments siguin possibles: GRÀCIES!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search