Pintada del mur del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució
L’activitat va començar molt d’hora. A les 9 del matí tot estava enllestit per rebre els primers graffiters i els ciutadans disposats a deixar el seu segell en un mur amb més de 100 anys d’història. Ràpidament, els graffiters van començar a elaborar les seves obres i la resta de participants van dissenyar les seves plantilles per plasmar-les al mur.
L’activitat va desenvolupar-se amb total normalitat i ningú va voler perdre´s aquesta festa. El Germà Quim Erra, director de Cúria Provincial i l’equip de direcció del Parc Sanitari Sant Joan de Déu encapçalat pel Sr. Enric Mangas, director general, van rebre la Sra. Assumpció Laïlla, Presidenta de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya al Sr. Jaume Bosch, alcalde de Sant Boi de Llobregat Juan Antonio Tamayo, 2n tinent d’alcaldia i titular de l’Àrea d’Actuació Política de Territori i Ciutadania Sra Lluïsa Moret, 3a tinenta d’alcaldia i titular de l’Àrea d’ Actuació Política de Benestar i Ciutadania i a la Sra. Montserrat Mirabent, regidora delegada de Cultura i Promoció del Turisme.
“La Cabuda”, mascota del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, també va gaudir d’aquest dia simbòlic i que passarà a la història. A més, s’ho va passar d’allò més bé ballant amb el grup de percussió “Casablanca” que, durant tot, el dia, va amenitzar la pintada del mur.
Al final del dia es quan es van poder veure les obres d’art finalitzades. Els més de 60 graffiters que van participar en l’activitat van demostrar amb els seus dibuixos les ganes que tenien de pintar el mur i els usuaris del Parc i la resta de ciutadania que van participar i van fer servir plantilles, van acabar de pintar un mur que ha canviat totalment la seva aparença.
El projecte “Trenquem barreres, obrim el Parc” ha donat un pas endavant per obrir el recinte a tota la ciutadania. Durant tot l’any, però, continuarem organitzant activitats per commemorar aquesta obertura.
Des d’aquí volem agrair el suport, l’esforç, el treball i la participació de tota la ciutadania en aquesta activitat. Esperem que hagiu gaudit de l’experiència.
Moltes gràcies a tots!

Veure notícia a La Vanguardia

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search