Pla d’Actuació per prevenir els efectes de el calor sobre la salut

 a Institució
​El Departament de Salut, conjuntament amb el Departament de Territori i Sostenibilitat a través del Servei Meteorològic de Catalunya, va posar en marxa el passat dia 1 de juny i fins el 15 de setembre, el Pla d’Actuació per prevenir els efectes d’una possible onada de calor sobre la salut dels ciutadans (POCS).
El Pla, que es va activar per primera vegada l’any 2004, inclou la predicció amb la màxima anticipació de les situacions meteorològiques de risc i la minimització dels efectes negatius d’una possible onada de calor.
I és que no podem oblidar que la calor excessiva i sostinguda comporta un augment de la mortalitat, especialment en la gent gran i en les persones amb malalties cròniques, i també un increment en el nombre d’ingressos no programats als hospitals.
Per això, es consideren especialment vulnerables als efectes de la calor la gent de més de 75 anys, els nadons, les persones amb discapacitats físiques o psíquiques que tenen limitada la mobilitat i l’autocura, els malalts crònics, les persones que viuen soles, les que viuen en condicions precàries i les que prenen medicació que actua sobre el sistema nerviós central.
Per més informació feu clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search