Premi Joaquín Bonal a la Millor Comunicació Oral

 a Institució
​El passat 30 de setembre es va atorgar el premi Joaquin Bonal a la millor comunicació oral a la comunicació “Efectivitat d’una intervenció farmacèutica en la millora de l’adherència a antidepressius en pacients ambulatoris. Estudi PRODEFAR” presentada per Maria Rubio, investigadora del Grup de Tecnologies Sanitàries i Resultats en Salut Mental i Atenció Primària de la Unitat de Recerca del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Aquest premi s’atorga bianualment en el context del Congrés Nacional d’Atenció Farmacèutica, enguany la VII edició.
El congrés, celebrat a Vigo del 29 de setembre a l’1 d’octubre, s’organitza per la Fundación Pharmaceutical Care España i hi participen farmacèutics iberoamericans dels tres àmbits assistencials: hospitalari, primària i comunitaria. El lema d’enguany ha estat “La salut del segle XXI: un repte pel farmacèutic” i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha estat ben present.
La presentació guardonada mostra els resultats del projecte “Efectivitat d’una intervenció farmacèutica en la millora de l’adherència a antidepressius en pacients ambulatoris. Estudi PRODEFAR”. Aquest projecte, finançat per l’Instituto de Salut Carlos III, ha estat dirigit pel Dr. Antoni Serrano, coordinador del Grup de Recerca en Servei Sanitaris i de la Unitat d’Aguts de Psiquiatria del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. També ha contat amb la col·laboració de la Sra. Maria Rubio la Prof. Marian March, de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona el Prof. Pere Travé, de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona la Dra. Maite Peñarrubia de l’Institut Català de la Salut la Dra. Yolanda López Del Hoyo, de l’Hospital Universitari Miguel Servet de la Universitat de Saragossa i la Dra. Annabell Torres, de l’Institut Català de la Salut. Al projecte han participat metges de família i farmacèutics de les poblacions de Gavà i El Prat de Llobregat.
L’objectiu de l’estudi PRODEFAR és avaluar l’eficiència (benefici/costos) d’una intervenció farmacèutica en farmàcia comunitària dirigida a millorar l’adherència a antidepressius en pacients diagnosticats de depressió a l’Atenció Primària.

Veure Detalls de l’Estudi

Veure Pòster Premi Millor Comunicació

Per més informació, feu clic aquí

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search