Presentació de l’any Doctor Antoni Pujadas

 a Institució
​Aquest 2012 es celebra l’any Doctor Antoni Pujadas, fundador del que havia estat l’Hospital Psiquiàtric de Sant Boi, ara Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Benito Menni, Complex Assistencial de Salut Mental, coincidint amb el bicentenari del seu naixement (1812-1881).
Per aquest motiu, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona ha preparat i organitzat un acte commemoratiu per presentar l’Any Pujadas que tindrà lloc el proper dijous dia 21 de juny a partir de els 19.30 hores a la Sala d’Actes del mateix col·legi (Passeig de la Bonanova, 47 – Barcelona).
Aquest acte anirà acompanyat de la inauguració d’una exposició que porta per títol “Història de la Psiquiatria a Catalunya” i una sèrie de xerrades que posaran el punt i final a la presentació d’aquest Any Pujadas. Els ponents que participaran són:
  • Josep Ramos i Montes, Director de Planificació de Salut Mental i Addiccions del Parc Sanitari Sant Joan de Déu – “Els inicis de la psiquiatria a Catalunya: personatges i institucions”.
  • Josep Llúis Ausin i Hervella, metge – “Antoni Pujadas, un personatge controvertit (aspectes biogràfics)”.
  • Joan Vendrell i Campmany, periodista especialista en recerca històrica dels Hospitals Psiquiàtrics de Sant Boi – “Aspectes inèdits de la fundació del Manicomi de Sant Boi”.
  • Josep Fàbregas i Poveda, Director General del Centre Psicoteràpia Barcelona, Serveis de Salut Mental – “Empresaris i psiquiatres, una tradició a Catalunya”.
  • Joan Orrit i Clotet, Director-Gerent de Benito Menni, Complex Assistencial en Salut Mental. Germanes Hospitalàries – “Després del Dr. Pujadas: l’aportació i el lideratge de Benet Menni”.
Per més informació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search