Presentació de l’any Doctor Antoni Pujadas

 a Institució
​Aquest 2012 es celebra l’any Doctor Antoni Pujadas, fundador del que havia estat l’Hospital Psiquiàtric de Sant Boi, ara Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Benito Menni, Complex Assistencial de Salut Mental, coincidint amb el bicentenari del seu naixement (1812-1881).
Per aquest motiu, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona ha preparat i organitzat un acte commemoratiu per presentar l’Any Pujadas que tindrà lloc el proper dijous dia 21 de juny a partir de els 19.30 hores a la Sala d’Actes del mateix col·legi (Passeig de la Bonanova, 47 – Barcelona).
Aquest acte anirà acompanyat de la inauguració d’una exposició que porta per títol “Història de la Psiquiatria a Catalunya” i una sèrie de xerrades que posaran el punt i final a la presentació d’aquest Any Pujadas. Els ponents que participaran són:
  • Josep Ramos i Montes, Director de Planificació de Salut Mental i Addiccions del Parc Sanitari Sant Joan de Déu – “Els inicis de la psiquiatria a Catalunya: personatges i institucions”.
  • Josep Llúis Ausin i Hervella, metge – “Antoni Pujadas, un personatge controvertit (aspectes biogràfics)”.
  • Joan Vendrell i Campmany, periodista especialista en recerca històrica dels Hospitals Psiquiàtrics de Sant Boi – “Aspectes inèdits de la fundació del Manicomi de Sant Boi”.
  • Josep Fàbregas i Poveda, Director General del Centre Psicoteràpia Barcelona, Serveis de Salut Mental – “Empresaris i psiquiatres, una tradició a Catalunya”.
  • Joan Orrit i Clotet, Director-Gerent de Benito Menni, Complex Assistencial en Salut Mental. Germanes Hospitalàries – “Després del Dr. Pujadas: l’aportació i el lideratge de Benet Menni”.
Per més informació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search