“Prevenir el suïcidi: comencem a parlar-ne?”, nou webinar de SOM Salut Mental 360

 a Dia Mundial

Amb motiu del Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi, que se celebra aquest dijous, el 9 de setembre una trobada virtual trencarà tabús sobre les morts per aquesta causa. 

Cada 40 segons una persona mor per suïcidi, segons dades de l’Organització Mundial de la Salut. Això implica que a l’any hi ha prop de 800.000 morts que podrien evitar-se, a través de la prevenció i la detecció de situacions de risc.

Les morts per suïcidi continuen sent un tabú. Per aquest motiu, parlar-ne és un primer pas per conèixer els factors de protecció personals i socials que permeten prevenir aquesta xacra ja des d’edats primerenques.

Amb motiu del Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi, que es commemora el 10 de setembre, el webinar de SOM Salut Mental 360 de demà, 9 de setembre, versarà sobre aquesta realitat silenciada, donant veu a supervivents, professionals de la salut i responsables d’estratègies de salut pública.

El webinar es farà a les 18 h a través de la plataforma Zoom. Per participar-hi, heu de formalitzar la inscripció, de forma gratuïta, mitjançant aquest enllaç.

Un cop inscrits, rebreu un missatge de confirmació per accedir a la sessió virtual. En cas contrari, reviseu que l’e-mail no hagi entrat a l’apartat de correu brossa.

 

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search