Professionals del Parc Sanitari, premiats durant el III Congrés Català d’Infermeria de Salut Mental

 a Institució
​L’Associació Catalana d’Infermeria de Salut Mental (ASCISAM) ha organitzat el III Congrés Català d’Infermeria de Salut Mental (III CCISM) sota el títol “La Infermeria de Salut Mental en el marc de Unió Europea”, celebrat a la ciutat de Girona entre el 14 i el 16 de maig.
Els infermers i infermeres del Parc Sanitari Sant Joan de Déu no van faltar a la cita i l’experiència no ha pogut ser més positiva donat que tres de les residents del centre van ser guardonades amb diversos premis:
Premi a la Millor Comunicació Oral
“Efectividad de un programa de abordaje al tabaquismo en unidades de hospitalización psiquiátrica de media y larga estancia”. Diana Alonso Moreira.
Tutor del projecte: Carlos Solís Bernal.
Premi al Millor Pòster
“¿Cuál es la vivencia de los hermanos/as sanos de una persona que ha sufrido un primer brote psicótico?”. Sara Sánchez Balcells.
Tutor del projecte: Jordi Quilez Jover.
3er Premi al Millor Pòster
“Análisis de la relación existente entre el trastorno mental y el tipo de tóxico consumido, en los pacientes con Patología Dual de un hospital de salud mental del área metropolitana de Barcelona”. Nathalia Rodríguez Zunino.
Tutor del projecte: Núria Moreiras Salguero.
El III Congrés Català d’Infermeria de Salut Mental va servir per posar sobre la taula experiències i inquietuds del col·lectiu d’infermeria de salut mental europees pel que fa a models assistencials, competències, programes específics, etc.
Des d’aquí, felicitar a tots els professionals participants en aquest congrés que, a més, van rebre algun tipus de reconeixement.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search