Professionals del Parc Sanitari visiten la Sagrada Família

 a Institució
​El Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa va organitzar una visita a la Sagrada Família per a professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. L’oportunitat de conèixer el monument més emblemàtic d’Antoni Gaudí era única i un centenar de professionals no van voler faltar a la cita.
Els assistents, dividits en tres grups, van gaudir d’una perfecta visita guiada on van poder conèixer els aspectes més rellevants i curiosos d’aquest monument emblema de Barcelona i símbol artístic i espiritual de Catalunya.
Una vegada acabat el tancament de les naus, el temple té 4.500 metres quadrats destinats al culte per a 8.000 persones. La construcció del temple ha sobrepassat amb escreix la meitat del projecte i està preparada per enlairar les quatre torres dedicades als evangelistes la torre dedicada a la Mare de Déu la torre més alta i situada al mig del creuer que evocarà la figura de Jesús i els quatre campanars de la façana de la Glòria.
De fet, està previst que les obres de la Sagrada Família finalitzin durant l’any 2026, coincidint amb el centenari de la mort del gran arquitecte català Antoni Gaudí.
No podem oblidar tampoc que, el dia 7 de novembre de 2010, el Temple de la Sagrada Família va ser solemnement dedicat i declarat basílica pel sant pare Benet XVI, i va esdevenir un lloc sagrat obert al culte.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search