Publicada la Guia de Pràctica Clínica sobre Trastorn límit de la Personalitat

 a Institució
​L’Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut, empresa pública sense ànims de lucre del Departament de Salut del Departament de la Generalitat de Catalunya i adscrita al CatSalut, ha liderat la realització d’aquesta Guia de Pràctica Clínica sobre Trastorn límit de la Personalitat.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha format part d’aquest projecte de la mà del Dr. Enric Vicens Pons, psiquiatra i Director de l’Àrea d’Hospitalització Psiquiàtrica, que ha col·laborat com a revisor extern del projecte i el Dr. Josep Maria Otin Grasa, psiquiatra i coordinador  de la Unitat de Subaguts i SERPI, que ha exercit com a coordinador d’un subgrup de treball d’àrea sobre programes assistencials i dispositius.
Aquesta Guia de Pràctica Clínica sobre Trastorn límit de la Personalitat (TLP) pretén donar suport i respostes per tal de millorar la qualitat de l’atenció als usuaris i, d’aquesta manera, disminuir la variabilitat de la pràctica clínica.
L’elaboració de la Guia ha estat finançada amb fons  de l’Estratègia Nacional de Salut Mental del Sistema Nacional de Salut (SNS) i s`ha pogut elaborar gràcies a la participació de professionals experts de la xarxa de salut mental i addiccions de Catalunya.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search