Queda constituït el nou CEA

 a Institució
L’acte de presentació del nou Comitè d’Ètica Assistencial, presidit pel Germà Provincial Pascual Piles acompanyat del Sr. Enric Mangas, director general del Parc Sanitari, ha servit com a reconeixement per a tots aquells professionals que durant els últims anys han format part d’aquest Comitè i per presentar els nous integrants que, des d’avui, formen part del Comitè d’Ètica Assistencial del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
 
Amb la constitució del Parc Sanitari, el Comitè ha de reformular les seves premisses i obrir-se a un camp de treball molt més ampli donant  servei a un major nombre de professionals.
 
El CEA va ser creat l’any 1987 amb l’objectiu d’avançar en la humanització de l’assistència en l’àmbit de la salut mental. Des d’aleshores, ha anat evolucionat adaptant-se a les noves necessitats i realitats dels usuaris i els professionals. D’aquesta manera, s’ha definit com un òrgan impulsor de bones pràctiques, emfatitzant el respecte als valors de les persones en l’acció assistencial a través de la sensibilització, la formació i la creació de protocols.
 

 

Membres del Comitè d’Ètica Assistencial

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search