Rècord de participació en el 8è Cros Solidari per la Salut Mental

 a Institució
Els 4 graus de temperatura que hi havien a primera hora del matí al Parc de la Muntanyeta van deixar pas, ràpidament, al Sol, que va estar present durant la disputa del 8è Cros Solidari per la Salut Mental.
L’edició d’enguany ha estat especial per diversos motius. El primer d’ells, l’alta participació amb unes xifres de rècord. Més de 400 corredors i corredores van participar en l’Open Popular, el mateix número de participants van disputar l’Open Infantil mentre que gairebé un centenar d’inscrits van córrer l’Open de Salut Mental. Això, sumat a la quantitat de persones que van presenciar aquest esdeveniment esportiu i solidari com a públic van fer que l’acte fos tot un èxit!
El 8è Cros Solidari per la Salut Mental ha estat molt especial, també, per la presència d’una padrina de luxe: Anna Vives. L’Anna és una noia amb Síndrome de Down que ha creat la seva pròpia tipografia de lletra. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que també vol representar a tot un col·lectiu, és poder difondre i potenciar els valors associats a la lletra: la igualtat social i la importància del treball en equip sumant capacitats.
La tipografia d’Anna Vives, doncs, al igual que els valors en els quals es recolza el Cros Solidari per la Salut Mental, promociona i fomenta la igualtat social, la integració i la solidaritat entre les persones independentment del seu estat físic i/o mental.
Tota la recaptació obtinguda del 8è Cros Solidari per la Salut Mental es destinarà a projectes de recerca en malalties mentals.
Gràcies a tots per la vostra participació i el vostre suport!
Fins l’any vinent!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search