Rècord de participació en la 27a Cursa Popular Vila de Sant Boi

 a Institució
Diumenge 18 de març, Sant Boi de Llobregat va viure una festa esportiva gràcies a la 27a Cursa Popular Vila de Sant Boi. Els usuaris i professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu van voler participar activament en aquesta cita esportiva i solidària.
L’edició d’enguany ha superat totes les expectatives i es que 2000 corredors van voler participar a la Cursa Popular. Una cursa de 10 km que va portar els participants a recórrer els carrers del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Els usuaris, que ja des de primera hora, esperaven els participants, els van rebre amb aplaudiments i els van animar per afrontar el tram final de la carrera.
L’atleta Sergi Enriquez Castell va ser el guanyador en aquesta categoria amb un temps de 32 minuts seguit de Marcos García López i Andrés Acuña Acuña. Pel que fa a categoria femenina, va imposar-se Ilona Marhele amb un temps de 36 minuts seguida de Raquel Parrado i Montserrat Carazo.
La Cursa Popular Vila de Sant Boi, sota el lema “Trenquem barreres, obrim el Parc” que ja forma part d’aquesta cita esportiva, va demostrar diumenge 18 de març que és un esdeveniment esportiu i solidari on la convivència i la sana competitivitat fomenten la integració de les persones, independentment del seu estat físic i/o mental, en la societat.
La 27a Cursa Popular Vila de Sant Boi és la segona prova que s’inclou a la Challange Solidària Sant Joan de Déu. L’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, a través de la seva Obra Social, promou un circuit de curses per fomentar la solidaritat en el conjunt de la societat a través de l’atletisme popular i canalitzar-la al desenvolupament de projectes que ajuden a millorar les condicions de vida dels més desfavorits. De fet, dos euros de cada inscripció de la Cursa Popular Vila de Sant Boi (4000 euros en total) aniran destinats a projectes de recerca en malalties mentals que seran gestionats per l’Obra Social Sant Joan de Déu.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search