Refermant Lligams

 a Institució
L’equip de Salut Mental per a les Persones Sense Sostre de Ciutat Vella del Parc Sanitari Sant Joan de Déu continua amb el seu gran objectiu de millorar el dia a dia i la qualitat de vida de les persones que més ho necessiten.
 
Per aconseguir aquesta premissa treballa i col·labora amb altres institucions i/o associacions. Fruit d’aquestes relacions, fa uns dies van rebre la visita des de Pennsilvàlia del Dr. Jim Withers, fundador de l’Street Medicine Institute (amb seu a Pittsburgh) i de la Dra. Mª Lluïsa Marin de l’Associació Rauxa dues institucions que treballen també amb persones que viuen al carrer des de la perspectiva de la Medicina Interna, les Addiccions i la Salut Mental.
 
S’han realitzat diverses sessions de treball i s’han realitzat visites al carrer plegats per tal de poder compartir interdisciplinariament metodologies, aspectes clau, dificultats en l’abordatge dels casos i el tractament de la patologia que envolta als sense sostre.
 
L’objectiu d’aquestes trobades, doncs, és reforçar lligam, intercanviar experiències i estudiar possibles col·laboracions futures pel bé de les persones que més ho poden necessitar.
 
Enhorabona a tots per la feina!
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search