Renovació del portal SomaPsy, portal d’atenció integrada en salut mental

 a Institució
La probabilitat de patir un trastorn mental en els països del nostre entorn és elevada. A Catalunya, és del 12,4% sobre el total de les persones més grans de 15 anys. Per aquest motiu, l’atenció als problemes de salut mental és una prioritat per a la Unió Europea, que recomana el desenvolupament d’iniciatives per lluitar contra l’estigma i l’exclusió social.
Amb aquest objectiu, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Fondation de Nant, presenten el portal www.somapsy.org/ca que ofereix coneixement de valor sobre la integració de la salut mental i la somàtica i promou tant el debat com l’intercanvi d’experiències sobre aquest tema.
La plataforma és un punt de trobada de les entitats del sector i professionals per tal d’analitzar, debatre, mostrar i recomanar iniciatives, estratègies i projectes al voltant de l’atenció integrada.
Col·loqui Internacional SomaPsy
Donada aquesta premissa, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu actua com l’organitzador d’aquest esdeveniment juntament amb Fondation de Nant i el Consorci Hospitalari de Vic per tal de celebrar un any més, el Col·loqui Internacional SomaPsy amb  l’objectiu principal d’analitzar tots aquells aspectes que  directe i indirectament relacionats, condicionen la integració dels serveis de salut mental dins del marc dels serveis de salut en general.
Aquest col·loqui, previst pel proper dia 9 d’octubre, vol partir de la salut mental comunitària, de l’anàlisi de la situació a Europa, del seu model de serveis, de les seves limitacions i dels seus costos. El gran objectiu és, arribar a un concepte realment integral de la salut i dels serveis sanitaris i socials que la sostenen, superant la vella dissociació filosòfica – avui ja obsoleta – entre ment i cos.
Us animem a reservar aquesta data en les vostres agendes, (properament us enviarem el programa), donat que aquest col·loqui serà l’acte principal d’aquest any, promogut per les institucions organitzadores,  entorn a la celebració del dia mundial de la salut mental.
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search