Renovació del portal SomaPsy, portal d’atenció integrada en salut mental

 a Institució
La probabilitat de patir un trastorn mental en els països del nostre entorn és elevada. A Catalunya, és del 12,4% sobre el total de les persones més grans de 15 anys. Per aquest motiu, l’atenció als problemes de salut mental és una prioritat per a la Unió Europea, que recomana el desenvolupament d’iniciatives per lluitar contra l’estigma i l’exclusió social.
Amb aquest objectiu, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Fondation de Nant, presenten el portal www.somapsy.org/ca que ofereix coneixement de valor sobre la integració de la salut mental i la somàtica i promou tant el debat com l’intercanvi d’experiències sobre aquest tema.
La plataforma és un punt de trobada de les entitats del sector i professionals per tal d’analitzar, debatre, mostrar i recomanar iniciatives, estratègies i projectes al voltant de l’atenció integrada.
Col·loqui Internacional SomaPsy
Donada aquesta premissa, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu actua com l’organitzador d’aquest esdeveniment juntament amb Fondation de Nant i el Consorci Hospitalari de Vic per tal de celebrar un any més, el Col·loqui Internacional SomaPsy amb  l’objectiu principal d’analitzar tots aquells aspectes que  directe i indirectament relacionats, condicionen la integració dels serveis de salut mental dins del marc dels serveis de salut en general.
Aquest col·loqui, previst pel proper dia 9 d’octubre, vol partir de la salut mental comunitària, de l’anàlisi de la situació a Europa, del seu model de serveis, de les seves limitacions i dels seus costos. El gran objectiu és, arribar a un concepte realment integral de la salut i dels serveis sanitaris i socials que la sostenen, superant la vella dissociació filosòfica – avui ja obsoleta – entre ment i cos.
Us animem a reservar aquesta data en les vostres agendes, (properament us enviarem el programa), donat que aquest col·loqui serà l’acte principal d’aquest any, promogut per les institucions organitzadores,  entorn a la celebració del dia mundial de la salut mental.
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search