Representants de la Universitat de Dartmouth visiten el Servei d’Inserció Laboral d’Esplugues

 a Institució
Els professionals del Servei d’Inserció Laboral d’Esplugues juntament amb el Dr. Josep Maria Otín, la Dra. Yolanda Osorio, la Sra. Carme Thomas i la Sra. Oti Arenas van rebre el passat 27 de febrer la visita de la Sra. Sarah Swanson del Psychiatric Research Center de la Universitat de Dartmouth.
La Sra. Swanson, acompanyada de representants de la Fundació Avedis Donabedian, va realitzar aquesta visita per realitzar la primera avaluació del grau d’implicació de les bones pràctiques de la metodologia IPS (Individual Placement and Suport) en el programa d’Inserció Laboral que el servei d’Esplugues, conjuntament amb la nostra xarxa de salut mental, està liderant.
Aquest programa forma part del conjunt dels tres projectes pilot d’inserció laboral de persones amb trastorn mental, promoguts pels Departaments de Salut, Empresa i Ocupació i Benestar Social i Família i amb la participació de l’Obra Social de La Caixa.
La Universitat de Dartmouth ha demostrat l’efectivitat de la seva metodologia en la inserció de persones amb problemes de salut mental en empreses ordinàries, un resultat que tractem de replicar en el nostre medi. Després de tot un matí de treball, la Sra. Swanson es va mostrar molt satisfeta amb els resultats de la primera fase del programa en el nostre territori.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search