Resolució convocatòria RecerCaixa 2011

 a Institució
La Unitat de Recerca del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha aconseguit obtenir una de les ajudes econòmiques que concedeix la convocatòria RecerCaixa 2011. I ho ha aconseguit mitjançant la presentació del projecte “An age-friendly city for a successful ageing” que ha liderat Beatriz Olaya.
L’objectiu del projecte és estudiar com les condicions físiques de l’entorn (condicions urbanístiques, equipaments i serveis de la població o equipaments a la llar) i les xarxes socials influeixen en la qualitat de vida i capacitat de funcionament de la gent gran. El projecte, coordinat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, està realitzat de manera conjunta amb experts d’urbanisme i en qualitat de vida de la Organització Mundial de la Salut, la Universitat Autònoma de Madrid i l’Institut Mario Negri.
La convocatòria RecerCaixa 2011 és una convocatòria força competitiva d’ajuts a la recerca per finançar projectes de recerca desenvolupats per investigadors i investigadores de les universitats i centres de recerca de Catalunya. La convocatòria persegueix principalment dos objectius: impulsar la recerca científica d’excel·lència i apropar la ciència a la societat, fent-la partícip dels avenços de científics i dels beneficis humans i socials.
En l’edició d’enguany s’han presentat 293 projectes d’elevada qualitat científica que han estat avaluats per diferents panells coordinats i dirigits per l’AGUR i una comissió conjunta formada per La Caixa – ACUP ha fet la selecció final entre els que han obtingut les màximes puntuacions.
Finalment, s’han triat 23 projectes que havien estat valorats pels experts com de màxima qualitat des del punt de vista científic i que, alhora, encaixaven en les finalitats de la convocatòria.
Per més informació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search