Revalidació de l’Acreditació AMED 2015

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu manté el seu compromís amb les persones, la salut i la vida sana. Fruit d’això, les cafeteries (gestionades per Arcasa) i el menjador laboral del Parc Sanitari han revalidat l’acreditació AMED per la seva oferta de menús mediterranis.
AMED és un projecte liderat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya que compta amb la col·laboració dels ajuntaments, consells comarcals i gremis de restauració i que identifica i acredita els establiments que ofereixen opcions d’alimentació mediterrània i d’oci actiu pels seus usuaris.
Tant les cafeteries com el menjador laboral del Parc Sanitari compleixen aquests requisits i, per tant, reben novament l’acreditació AMED. Les dues cafeteries gestionades per ARCASA tenen capacitat per a 200 comensals cada dia i el menjador laboral, gestionat per una cuina pròpia del Parc Sanitari, té capacitat per a 350 comensals diaris, per tant, el conjunt del Parc Sanitari pot oferir menús mediterranis a un total de més de 500 comensals al dia.
La identificació i acreditació de serveis de restauració promotors de la dieta mediterrània (AMED), forma part de les estratègies del Pla Integral per a la Promoció de la Salut mitjançant l’Activitat Física i l’Alimentació Saludables (PAAS). Dins aquest Pla, que es va iniciar a Catalunya l’any 2006 liderat pel Departament de Salut de la Generalitat, s’han dut a terme més de 60 accions en diferents àmbits.
Actualment hi ha 71 municipis amb més de 200 establiments acreditats Amed que tenen capacitat per oferir alimentació mediterrània a prop de 32.000 comensals a tot Catalunya. Per més informació sobre l’acreditació AMED podeu consultar el web: www.amed.cat
Enhorabona a tots per la vostra gran feina diària!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search