Running Parc present a la Pujada a Peu a Sant Ramón

 a Institució
Fa ja uns mesos que va començar a funcionar l’equip Running Parc del Parc Sanitari. Un equip format per persones vinculades a la nostra institució amb l’objectiu de participar de forma col·lectiva em diferents curses. D’aquesta manera, a banda de fomentar l’esport i els hàbits saludables, formar part de l’equip Running Parc serveix com a nexe d’unió amb la institució desenvolupant un sentiment de pertinença i d’esperit corporatiu.
Destacar que el passat 1 de setembre, una representació de l’equip Running Parc va participar en la 35a Pujada a Peu a Sant Ramón que aquest any coincidia, a més, amb la 77a edició de l’Aplec de Sant Ramón.
La cita esportiva i lúdica va comptar amb la participació de 1.400 persones entre corredors/res i caminants. La jornada va començar a les 9 del matí quan les més de 800 persones inscrites per pujar a la muntanya caminant van encetar el camí des de la Plaça de l’Agricultura de la localitat santboiana.
450 corredors i corredores, també inscrits, van afegir-se a l’expedició poc després des de l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda.
L’afluència de públic i l’àmplia participació d’atletes van convertir la 35a Pujada a Peu i la 77a edició de l’Aplec de Sant Ramón en tot un èxit.
Enhorabona a tots per la vostra participació!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search