Running Parc present a la Pujada a Peu a Sant Ramón

 a Institució
Fa ja uns mesos que va començar a funcionar l’equip Running Parc del Parc Sanitari. Un equip format per persones vinculades a la nostra institució amb l’objectiu de participar de forma col·lectiva em diferents curses. D’aquesta manera, a banda de fomentar l’esport i els hàbits saludables, formar part de l’equip Running Parc serveix com a nexe d’unió amb la institució desenvolupant un sentiment de pertinença i d’esperit corporatiu.
Destacar que el passat 1 de setembre, una representació de l’equip Running Parc va participar en la 35a Pujada a Peu a Sant Ramón que aquest any coincidia, a més, amb la 77a edició de l’Aplec de Sant Ramón.
La cita esportiva i lúdica va comptar amb la participació de 1.400 persones entre corredors/res i caminants. La jornada va començar a les 9 del matí quan les més de 800 persones inscrites per pujar a la muntanya caminant van encetar el camí des de la Plaça de l’Agricultura de la localitat santboiana.
450 corredors i corredores, també inscrits, van afegir-se a l’expedició poc després des de l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda.
L’afluència de públic i l’àmplia participació d’atletes van convertir la 35a Pujada a Peu i la 77a edició de l’Aplec de Sant Ramón en tot un èxit.
Enhorabona a tots per la vostra participació!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search