S’amplia el període per presentar ofertes per al projecte de creació d’una ‘app’ per detectar i abordar la psicosi incipient

 a Projectes

Fins al 30 de juny es poden enviar propostes per realitzar aquest projecte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu que, juntament amb “Hospital Lliure”, va guanyar una convocatòria de la Generalitat el 2019 per impulsar la compra pública d’innovació en salut.

S’ha ampliat fins al 30 de juny el període de presentació d’ofertes per al projecte de Compra Pública d’Innovació “Creació i implementació d’una plataforma digital per a la detecció, comunicació i intervenció en la població adolescent i adults joves que pateixen o tenen risc de patir un trastorn psicòtic”, del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Aquest projecte proposa generar un instrument capaç d’apropar els tractaments demostrats efectius a aquest segment de població i fidelitzar-lo, així com millorar i integrar els registres clínics i esdevenir un mitjà de comunicació eficaç entre pacients com a iguals, i entre professionals i pacients.

La plataforma haurà de combinar el format amigable i gamificat, amb el rigor tècnic de les propostes de tractament, permetre la seva actualització periòdica i resultar de fàcil maneig i accessibilitat des de qualsevol eina digital.

Es pretén cercar una sinergia entre els coneixements tècnics respecte a les propostes de tractament basades en l’evidència i els coneixements tecnològics derivats de les TIC, per obtenir, en un format adaptat al segment de població a qui va dirigit, una plataforma amb funcions preventives, informatives, terapèutiques i de comunicació.

Objectius generals del projecte

  • Detectar precoçment els possibles casos de psicosi incipient en població general.
  • Avaluar l’efectivitat de les noves TIC en el tractament de les persones amb Estat mental d’alt risc (EMAR) i un primer episodi psicòtic.
  • Avaluar l’efectivitat de les noves TIC en el suport a les famílies.
  • Avaluar la satisfacció dels professionals amb les noves TIC pel tractament de persones amb EMAR o primers episodis psicòtics.

Consulta tota la informació relativa al projecte al web de Contractació Pública de la Generalitat.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search