Sant Boi tindrà aquest any uns Reis Mags molt especials per apadrinar Cartes Màgiques

 a Institució
Els usuaris del Parc Sanitari Sant Joan de Déu demostren, cada vegada més, la seva solidaritat i les seves ganes per ajudar la gent més desfavorida. I aquestes ganes augmenten, encara més, quan l’iniciativa proposada està encaminada a ajudar els nens més desfavorits.
Així neix l’Apadrinament de Cartes Màgiques per part dels usuaris de la Clínica Benet Menni. Els treballadors socials de la clínica van fer arribar els usuaris el projecte que cada any porta a terme “Cal Ninyo” – Serveis Socials de Sant Boi de Llobregat. Aquesta associació organitza l’apadrinament solidari de carta de Reis que pot realitzar-se de l’1 al 21 de desembre.
Mitjançant aquesta iniciativa, la ciutadania en general pot apadrinar la carta que hagi escrit qualsevol dels nens més desfavorits de Sant Boi. D’aquesta manera, tothom pot tenir regals el Dia de Reis…
Poder ajudar els nens va il·lusionar des del principi els usuaris. “Per nosaltres és una gran satisfacció poder ajudar a aquests nens perquè tothom hauria de tenir regals en un dia tan especial com aquest…”, explica la Maria Rosa.
Els usuaris que han volgut, han col·laborat econòmicament en aquesta iniciativa. Amb tots els diners recaptats han pogut apadrinar quatre cartes de 3 nenes i un nen que van dels 4 als 9 anys i han comprat els regals… “Hem pogut fer de Reis Mags. El més important és que cap nen es quedi sense joguines i ho hem fet amb moltíssima il·lusió”, assegura Manuel. “Hem sigut més nens que els propis nens… Hem estat tots units i amb ganes de posar el nostre granet de sorra. També volem desitjar un Bon Nadal als pares d’aquests nens per tal que puguin gaudir de l’il·lusió dels seus fills”, explica emocionada la Maria Rosa.
Gràcies a la solidaritat dels usuaris de la Clínica Benet Menni, els Reis Mags d’Orient portaran nines, bicicletes, cotxes, patinets, jocs de construcció… a la casa de quatre nens de Sant Boi de Llobregat.
Gràcies per la vostra solidaritat!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search