Sant Joan de Déu – Numància obre les seves portes

 a Institució
​El Parc Sanitari Sant Joan de Déu continua creixent i ha arribat el moment d’obrir el nou edifici Sant Joan de Déu-Numància. El passat 15 d’abril, tots els professionals del Parc van gaudir d’una jornada de portes obertes per poder conèixer les noves instal·lacions. Ara és el torn dels usuaris, les seves famílies i la resta de la ciutadania.
El nou edifici començarà la seva activitat com a tal el proper divendres dia 13 de maig. Està previst, però, que el dia 11 es faci el trasllat de material i el dia 12 el d’usuaris.
Recordem que pel que fa a l’organització de Sant Joan de Déu-Numància, la Unitat Polivalent Poble Sec, situada actualment al carrer Creu dels Molers, quedarà tancada i fora de servei, traslladant tota la seva activitat al nou edifici.
L’entrada principal està situada al carrer Numància 7-13 (Telèfon: 93 324 96 00) i l’entrada ambulatòria al carrer Enric Bargés, 10 (Telèfon: 93 443 88 84). L’edifici consta de 7 plantes tot i que, hores d’ara, no totes entraran en funcionament. La distribució de l’edifici de Sant Joan de Déu-Numància serà la següent:
Planta carrer (entrada darrera, c/Enric Bargés, 10)
SESM-DI
Urgències
SATMI
Entrada carrer
Planta 1a
Sala d’actes
Direcció
Oratori
Servei d’Atenció Domiciliària
Planta 2a
Hospital de Dia
Centre de Dia
Comunitat Terapèutica
Planta 6a
Llar residència
Les plantes 4a, 5a i7a romandran tancades.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search