Sant Jordi 2013

 a Institució
El proper dimarts dia 23 d’abril es commemora la Diada de Sant Jordi. Les tradicions s’han de complir i, per aquest motiu, els carrers del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acolliran el mercat artesanal. Mercat artesanal on els usuaris tenen un paper fonamental donat que posaran a la venda tots aquells articles que porten mesos elaborant manualment a les seves respectives clíniques.
Roses, peces de ceràmica, arracades, collarets, penjadors, galetes, llibres… Són alguns dels productes que usuaris, professionals, voluntaris o ciutadania en general podran adquirir en aquest mercat.
La Comissió d’Actes Lúdics dels Usuaris, organitzadora d’aquesta activitat, participarà també amb la col·locació d’un stand de venda de roses. Amb els diners recaptats es continuaran organitzant activitats pels usuaris del Parc Sanitari.
Destacar, també, la iniciativa de l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari.  El mateix dia 23 d’abril col·locaran un stand de venda de roses tant al hall d’entrada principal de l’Hospital General com a l’entrada de l’edifici Sant Joan de Déu – Numància (c/Numància 7-9-13).
La venda d’aquestes roses solidàries anirà destinada a la construcció d’un Centre Comunitari de Salut a Accra que sigui accessible, eficient i que assoleixi les necessitats sanitàries dels habitants de la zona. I es que impulsar la solidaritat entre tots els pobles de la Terra per poder caminar plegats cap a un món més igualitari es manté com un dels principals reptes del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Feliç Sant Jordi a tots!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search