Sant Jordi 2014

 a Institució
El Sol, la temperatura, l’ambient… Tot va unir-se per celebrar la Diada de Sant Jordi al Parc Sanitari Sant Joan de Déu el passat dia 23. El tradicional mercat, per primer any, va instal·lar alguna de les seves carpes al carrer Picasso.
Collarets, polseres, roses de diversos materials, llibres, ninots, peces de ceràmica, llibretes… Són només alguns dels productes que, per exemple, van posar-se a la venda.
La principal novetat de la diada d’aquest any va ser una representació teatral realitzada per usuaris i professionals de la Clínica Montserrat que van donar-li vida a la llegenda de Sant Jordi.
Aquestes, però, no són les úniques activitats en les quals ha participat el Parc Sanitari. El SRC Viladecans també ha estat present a la Fira de Sant Isidre i la Mostra d’Entitats de la localitat. Més de 50 entitats de Viladecans participen amb tot tipus de parades: artesania, estands comercials, restauració, espais temàtics…
El SRC Viladecans, a banda de posar un estand, ha participat en el taller “Tots i totes fem Viladecans” que consisteix en organitzar tallers de manualitats des d’algunes entitats, en els quals els usuaris són els talleristes i des d’on es realitzen punts de llibres, llebretes…
Finalment, els usuaris del mateix centre també han format part d’un repte: aconseguir el rècord nacional d’efecte dominó amb persones.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search