S’inicia el Màster de Capacitació Clínica Hospitalària

 a Institució
El proper dilluns dia 19 d’octubre s’inicia el Màster de Capacitació Clínica Hospitalària organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Universitat de Barcelona. Aquest màster està coordinat pels Drs.Vicens Díaz de Brito, Gemma Donaire, Jordi Graells i Anna Sánchez i la direcció va a càrrec del Dr. Luis Lores.
El Màster de Capacitació Clínica Hospitalària està reconegut amb 60 crèdits ECTS i s’organitza amb l’objectiu de revisar i actualitzar coneixements mèdics i tècniques radiològiques bàsiques en les patologies hospitalàries més freqüents. Està pensat per a tots els metges que en el seu treball diari tenen relació amb un entorn hospitalari i especialment, i gràcies a que es realitza exclusivament on-line, als que tenen més dificultat per poder accedir a la formació presencial en centres de primer nivell, tant d’àrees properes com als/les metges/es que treballen en països del Centre i Sudamèrica.
Finalment s’han inscrit 31 professionals, entre els quals hi trobem 13 metges de Bolívia i 1 de la Universitat USAL d’Argentina.
El màster finalitzarà al desembre del 2016.
Per més informació respecte el Màster de Capacitació Clínica Hospitalària podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search