Tancades les inscripcions per la I Jornada eSalutMental

 a Institució
La I Jornada eSalutMental es celebrarà a l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu el proper 23 de gener de 2014. Sota el títol “Les TIC com a eines de suport”, la jornada girarà entorn els trastorns de salut mental i les addiccions, donat que són un dels principals problemes emergents de salut en tot el món.
Les inscripcions ja han quedat
tancades!!
Al llarg de la vida, 1 de cada 4 persones, nens i adults, presentaran símptomes susceptibles de trastorn mental i originaran fins a 1/3 del total dels contactes amb els serveis de salut. Per aquest motiu, l’Organització Mundial de la Salut recorda constantment les eines que tenim a l’abast per poder tractar aquestes patologies i, en aquest sentit, les noves tecnologies de la informació i la comunicació adquireixen, de mica en mica, un camp d’intervenció més ampli.
La I Jornada eSalutMental, a més, contarà amb la presència del Hble. Sr. Boi Ruiz, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya l’Il·lm. Sr. Jaume Bosch, Alcalde Sant Boi i el Sr. Carles Flamerich, President del Patronat de la Fundació i2CAT, Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI) encarregats d’inaugurar la jornada.
Per descarregar el programa en PDF, podeu fer clic aquí
Aquesta jornada està organitzada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu juntament amb i2CAT, Mobile World Capital Barcelona i Clúster de Salut Mental de Catalunya i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, la Generalitat de Catalunya, TicSalut, Acc1Ó i Lilly.
El Clúster de Salut Mental Catalunya, una associació d’empreses nascuda sota la iniciativa de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i amb el suport d’Acció i la Generalitat de Catalunya, vol assumir aquesta línia de recerca i innovació dins de les seves estratègies enfocades al progrés de la salut mental al nostre país.
Parc Sanitari Sant Joan de Déu, i2cat i Mobile Word Capital BCN s’han associat en aquesta primera edició per tal de mostrar quina és actualment l’estratègia a la Unió Europea i presentar una primera plataforma d’experiències al nostre entorn, entre elles el projecte multicèntric europeu Help4Mood.
El preu de la inscripció és de 20 euros. S’ha de formalitzar fent un ingrés a La Caixa: 2100-0117-0200457506, indicant el motiu del mateix.
La inscripció no quedarà formalitzada, però, fins que no s’hagi enviat un correu electrònic a l’adreça: esalutmental@pssjd.org amb el nom i cognoms, entitat laboral de procedència, telèfon de contacte i justificant de transferència adjunt.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search