Teatre Solidari: Krups!!!

 a Institució
El grup de teatre Bernat Group actuarà el proper 24 d’octubre a Can Massallera (Sant Boi de Llobregat). La cita serà a les 21 hores amb la representació &quotKrups!!!&quot, dirigida i adaptada per Clara del Ruste.
 
Alguns professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu formen part d’aquest grup de teatre i aquesta representació de &quotKrups!!!&quot serà totalment solidària i en favor de la salut mental. Tots els fons recaptats amb la venda d’entrades es destinaran al projecte &quotTorrents d’Art&quot.
 
&quotTorrents d’Art&quot és un projecte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu que relaciona la creació artística amb la salut mental i que lluita contra l’estigma vinculat, encara avui, a les persones que pateixen una malaltia mental. &quotTorrents d’Art&quot organitza tallers de producció artística, exposicions i cursos d’expressió creativa per a persones que pateixen qualsevol tipus de patologia mental. L’objectiu, però, fomenta també la participació d’escoles, associacions i/o altres col·lectius per tal de sensibilitzar entorn la salut mental i estimular la integració de totes les persones.
 
Les entrades per assistir a la representació de &quotKrups!!!&quot ja estan a la venda. Tenen un preu de 10 euros i es poden comprar a Can Masallera (c/ Mallorca, 30 – Telèfon 93 654 89 50).
 
També es poden aconseguir trucant a una de les integrants del grup de teatre Bernat Group: Montse Corominas al telèfon 695 97 17 80.
 
Totes les persones que no puguin assistir a l’obra però que desitgin col·laborar en el projecte, poden fer un donatiu a la &quotFila 0&quot al següent nº de CC: IBAN: ES94 2100 0117 9102 0045 7506
 
Veure cartell de &quotKrups!!!&quot
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search