Torna el clàssic esportiu: el Torneig de Futbol Sant Joan de Déu arriba a la seva vuitena edició. Aquest any amb una novetat: també el I Torneig de Voleibol

 a Institució
El camp de futbol Almeda (Cornellà de Llobregat) va acollir el passat 17 de març una nova edició d’aquest torneig. Aquest any, a més, s’ha celebrat el I Torneig de Voleibol en el Poliesportiu de La Parellada (Sant Boi de Llobregat).

Fa més de 10 anys que els usuaris dels Serveis de Rehabilitació del Baix Llobregat van formar l’equip de futbol que representa el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Des d’aleshores, s’ha participat en diferents tornejos tant a nivell nacional com internacional. El Torneig de Futbol del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, que aquest any ha arribat a la seva vuitena edició, s’ha convertit en una cita anual ineludible.

Enguany, el torneig s’ha disputat novament en el Camp de Futbol Almeda de Cornellà de Llobregat i ha comptat amb la participació de sis equips. D’entre tots els participants, dos d’ells han vingut des de fora de Catalunya: el combinat d’Euskadi  i l’equip de Pontedera (Italia). Els encontres han acabat amb la victòria del  Cornellà, que va imposar-se en la final al Santa Coloma per 5 gols a 2.

Ambdós tornejos, organitzats pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, l’Ajuntament de Sant Boi i la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna.

A l’entrega de premis del VIII Torneig de Futbol Sant Joan de Déu van assistir el Germà Santiago Ruiz, Superior de la Comunitat de Sant Boi i representant de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu El Dr. Ignasi Riera Paredes, director d’Operacions Assistencials del PSSJD el Dr. Joan Alvarós Costa, adjunt a la Direcció de l’Àmbit Salut Mental del Parc i el Sr. Manuel Ceballos Morillo, tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

En relació al I Torneig de Voleibol Sant Joan de Déu, organitzat també pels Serveis de Rehabilitació del Baix Llobregat, aquest any s’enceta la I edició amb l’objectiu que, amb el transcurs del anys, assoleixi la mateixa notorietat que el ja clàssic Torneig de Futbol.

Pel que fa als premis del Torneig de Voleibol, l’entrega va córrer a càrrec del Germà Santiago Ruiz, Superior de la Comunitat de Sant Boi presentant de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu el Dr. Josep Maria Otin Grasa, adjunt a la Direcció de l’Àmbit Salut Mental del Parc  Mar García, coordinadora dels Serveis de Rehabilitació Comunitària i Inserció Laboral del Baix Llobregat i la Sra. Mª Antònia Barragán i Prieto, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Sense el suport solidari de totes aquestes institucions no seria possible portar a terme aquestes accions d’educació i participació ciutadana,  l’objectiu de les quals és proporcionar coneixement i difusió de la malaltia mental i lluitar contra l’estigma social associat, tradicionalment, a aquesta malaltia.

Enhorabona a tots i fins l’any vinent!

​​​​​

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search